Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΝΤ: Η Γερμανία να επενδύσει σε υποδομές και να αυξήσει τους μισθούς

ΔΝΤ: Η Γερμανία να επενδύσει σε υποδομές και να αυξήσει τους μισθούς

Η Γερμανία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αυξανόμενα φορολογικά της έσοδα, για να επενδύσει σε έργα υποδομών που θα βελτιώσουν τις αναπτυξιακές της δυνατότητες και να ενθαρρύνει τους εργοδότες να αυξήσουν τους μισθούς για να ενισχυθεί ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, το ΔΝΤ.

Η Γερμανία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αυξανόμενα φορολογικά της έσοδα, για να επενδύσει σε έργα υποδομών που θα βελτιώσουν τις αναπτυξιακές της δυνατότητες και να ενθαρρύνει τους εργοδότες να αυξήσουν τους μισθούς για να ενισχυθεί ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Οι συστάσεις του ΔΝΤ είναι αντίθετες στη λογική του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε υψηλότερες εκτιμήσεις για τα φορολογικά έσοδα φέτος και απέρριψε την κριτική ότι η Γερμανία δεν κάνει αρκετές επενδύσεις.

Σε έκθεση μετά τις ετήσιες συναντήσεις του με τις γερμανικές αρχές, το ΔΝΤ δήλωσε ότι το μεγάλο πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας αντανακλά την υψηλή εγχώρια αποταμίευση και τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες στο εξωτερικό.

«Η Γερμανία θα πρέπει να υιοθετήσει μια σειρά συντονισμένων δημοσιονομικών και διαρθρωτικών πολιτικών για να προστατεύσει τις δυνάμεις της και να αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες προκλήσεις, όπως η μείωση των εξωτερικών ανισορροπιών» πρόσθεσε το ΔΝΤ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024