
«Χ»άνει το τρένο για την άνοδο ο Άρης, 1-1 με τον ΟΦΗ
Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο στην Super League άφησε στο Ηράκλειο ο Άρης. Το τελικό 1-1 με τον ΟΦΗ σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο με θαύμα θα επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» και θα συνεχίσει να ελπίζει σε αυτό μόνο εάν η Λαμία δε νικήσει αύριο τον Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής.
Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο στην Super League άφησε στο Ηράκλειο ο Άρης.
Το τελικό 1-1 με τον ΟΦΗ σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο με θαύμα θα επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» και θα συνεχίσει να ελπίζει σε αυτό μόνο εάν η Λαμία δε νικήσει αύριο τον Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής.
Το ματς ήταν αρκετά επεισοδιακό και στο 32΄ έγινε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Νάστου πάνω στον Τάτο.
Οι δύο παίκτες «αρπάχτηκαν» και στη συνέχεια μπήκαν στον… χορό και οι υπόλοιποι με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να αποβάλλει τους Παντίδο και Μπούρμπο.
Ο Μιλοσάβλιεφ έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ στο 29΄, αλλά στο 73΄ ο Καπνίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής:
Καλλονή-Χανιά 0-1
ΟΦΗ-Άρης 1-1
Πανελευσινιακός-Τρίκαλα 14/5 (17:00)
Κισσαμικός-Καλλιθέα 14/5 (17:00)
Πανσερραϊκός-Σπάρτη 14/5 (17:00)
Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 14/5 (17:00)
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 14/5 (17:00)
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 14/5 (17:00)
Αχαρναϊκός-Πανθρακικός 3-0 (α.α.)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
1. Απόλλων Σμύρνης 75
2. Λαμία 72
3. Άρης 67 -30αγ.
4. Τρίκαλα 61
5. ΟΦΗ 60 -30αγ.
6. Σπάρτη 45
7. Αγροτικός Αστέρας 43
8. Πανσερραϊκός 37
9. Χανιά 37 -30αγ.
10. Παναιγιάλειος 34
11. Αναγέννηση Καρδίτσας 32
12. Αχαρναϊκός 32 -30αγ.
13. Αιγινιακός 31
14. Κισσαμικός 30
15. Καλλιθέα 24
. Πανελευσινιακός 24
17. Καλλονή 19 -30αγ.
18. Πανθρακικός -6 -30αγ.
** Ο Αχαρναϊκός έχει -2 βαθμούς και ο Πανθρακικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά μετά από σύγκρουση ασθενοφόρου με ΙΧ
- Κυψέλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό στη βαλίτσα – Στο «μικροσκόπιο» υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών
- Κρίστοφερ Νόλαν: «Τρέμω κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία μου» – Το μεγάλο στοίχημα της «Οδύσσειας»
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς θα λειτουργήσει για 1 εκατομμύριο οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η «χορταστική» εμφάνιση και το χατ-τρικ του MVP Μπουκάγιο Σάκα στον μικρό τελικό (vid)
- ΕΚΤ: Αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια – Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις


