Πρωταθλήτρια η Τσέλσι
Συνεπέστατη στο «ραντεβού της στέψης» αποδείχθηκε η Τσέλσι. Με... διάλειμμα ενός έτους (2015) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη του χρονιά του Ιταλού στον πάγκο της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι μπλε έχουν δύο ματς να δώσουν).
Συνεπέστατη στο «ραντεβού της στέψης» αποδείχθηκε η Τσέλσι. Με… διάλειμμα ενός έτους (2015) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη του χρονιά του Ιταλού στον πάγκο της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι μπλε έχουν δύο ματς να δώσουν).
Το γκολ του Βέλγου διεθνούς επιθετικού, Μισί Μπατσουαγί στο 83΄ χάρισε τη νίκη στους Λονδρέζους επί της Γουέστ Μπρομ και ταυτόχρονα έθεσε τέλος στη μάχη του τίτλου για την εφετινή περίοδο.
Για έκτη φορά στην ιστορία της η Τσέλσι κατακτά τον τίτλο ίσως στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα του κόσμου κι επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά την περυσινή αποτυχημένη σεζόν, όταν σε κάποια φάση της, μάλιστα, βρέθηκε να παλεύει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Με το ίδιο σκορ (1-0) επιβλήθηκε και η Έβερτον επί της Γουότφορντ στο «Γκούντισον Παρκ».
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 37ης αγωνιστικής στην Premier League:
Εβερτον-Γουότφορντ 1-0
(56΄ Μπάρκλεϊ)
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 0-1
(83΄ Μπατσουαγί)
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 13/05
Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 13/05
Μίντλεσμπρο-Σαουθάμπτον 13/05
Σάντερλαντ-Σουόνσι 13/05
Στόουκ-Αρσεναλ 13/05
Κρίσταλ Πάλας-Χαλ 14/05
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 14/05
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 14/05
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν



