Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε τον πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε μήνυμά του στο Twitter την Παρασκευή, ο Τραμπ είπε ότι ο Κόμεϊ «καλύτερα να ελπίζει να μην υπάρχουν "κασέτες" από τις συνομιλίες μας».
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε τον πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Σε μήνυμά του στο Twitter την Παρασκευή, ο Τραμπ είπε ότι ο Κόμεϊ «καλύτερα να ελπίζει να μην υπάρχουν “κασέτες” από τις συνομιλίες μας πριν αρχίσει να προχωρά σε διαρροές στον Τύπο».
Ο Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη στο NBC ότι είχε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες και ένα δείπνο με τον Κόμεϊ στη διάρκεια των οποίων τον ρώτησε αν ήταν αντικείμενο της έρευνας του FBI για συνωμοσία με τη Ρωσία.
«Του είπα: “Αν είναι δυνατόν, μπορείτε να μου πείτε αν είμαι υπό έρευνα;” Απάντησε ότι δεν είμαι αντικείμενο έρευνας», δήλωσε ο Τραμπ.
Την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ρωτήθηκε εάν ο Τραμπ έχει ηχογραφήσει τις συνομιλίες του με τον Κόμεϊ και απάντησε: «Ουδέν σχόλιο».
Την ίδια απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου και στο ερώτημα εάν ο Αμερικανός πρόεδρος ηχογραφεί και τώρα τις συνομιλίες που έχει στο Οβάλ Γραφείο.
Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά ότι υπήρξε ρωσικός δάκτυλος στην προεκλογική εκστρατεία και κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης, απειλώντας μάλιστα ότι θα καταργήσει τις συνεντεύξεις Τύπου.
«Ξαναλέω, το σενάριο ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Ρώσων και της εκστρατείας μου δημιουργήθηκε από τους Δημοκρατικούς ως δικαιολογία για την ήττα τους στις εκλογές. Τα Fake Media κάνουν υπερωρίες!» είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας:
«Μήπως το καλύτερο θα ήταν να ακυρωθούν όλες οι μελλοντικές Συνεντεύξεις Τύπου και να σας δίνω γραπτές απαντήσεις για χάρη της ακρίβειας;».
Ο Αμερικανός πρόεδρος απέλυσε τον πρώην επικεφαλής του FBI την Τρίτη. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί κατήγγειλαν ότι φέρνει στο νου τις κινήσεις του Νίξον στη διάρκεια του σκανδάλου Watergate.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε τον πρώην επικεφαλής του FBI «φιγουρατζή», λέγοντας ότι θα τον απέλυε έτσι κι αλλιώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442