Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννακόπουλος:«Θα κάνω μήνυση στον Μπαλτάκο»

Γιαννακόπουλος:«Θα κάνω μήνυση στον Μπαλτάκο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣπορFM» χαρακτήρισε ψεύτη τον Δημήτρη Μπαλτάκο για όσα αναφέρει σε σημερινή επιστολή του και τόνισε πως θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣπορFM» χαρακτήρισε ψεύτη τον Δημήτρη Μπαλτάκο για όσα αναφέρει σε σημερινή επιστολή του και τόνισε πως θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» είπε: «Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με θίγει και ως άνθρωπο και ως Παναθηναϊκό. Πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά.

»Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Τον πλανήτη ολόκληρο να μου δώσουν δεν υπάρχει πιθανότητα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Με ψεύδη προσπαθεί να μείνει στον Παναθηναϊκό. Έχω μόνο να του πω, πως είναι ευπρόσδεκτος αλλά μόνο στις εξέδρες».

Όσο αφορά το τμήμα μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως ήθελε να «τελειώσει» τους 4 παίκτες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν με το λεωφορείο από την Τουρκία, αλλά δεν το έκανε σεβόμενος την επιθυμία του Πασκουάλ και των φιλάθλων. «Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το «θέλω» του κόσμου πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του συλλόγου. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ’ όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος. Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν» είπε σχετικά ο Γιαννακόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024