Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπεργκ μέχρι τη... σύνταξη

Πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπεργκ μέχρι τη… σύνταξη

Η πιθανότητα αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ όχι μόνο δεν απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αντίθετα, επιθυμία τους είναι ο Σουηδός στράικερ να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Η σκέψη αυτή, μάλιστα, δεν περνάει απλά από το μυαλό των διοικούντων, αλλά κατατέθηκε στον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το πρωί της Τετάρτης.

Η πιθανότητα αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ όχι μόνο δεν απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αντίθετα, επιθυμία τους είναι ο Σουηδός στράικερ να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Η σκέψη αυτή, μάλιστα, δεν περνάει απλά από το μυαλό των διοικούντων, αλλά κατατέθηκε στον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το πρωί της Τετάρτης.

Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί ένα σενάριο πιθανής αποχώρησης του Μπεργκ από το «τριφύλλι», με αφορμή τις δηλώσεις του στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας από τη νέα περίοδο και για το πώς οραματίζεται εκείνος τον Παναθηναϊκό των επόμενων ετών.

Ήρθε και το ενδιαφέρον της Μάλαγα να «θολώσει» ακόμη περισσότερο το τοπίο, αλλά από την πρώτη στιγμή η αντίδραση της διοίκησης ήταν ξεκάθαρη και φρόντισε να ξεκαθαρίσει αμέσως την θέση της.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Μπεργκ συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην πληρωμή δόσεων του συμβολαίου του παίκτη.

Στη διάρκειά της ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετέφερε στο μάνατζερ του Σουηδού στράικερ την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει ο παίκτης στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως τη τέλος της καριέρας του και πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι η μοναδική πιθανότητα να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό είναι να βρεθεί ομάδα για να καλύψει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του (5.5 εκ. ευρώ) κι εφόσον το θελήσει και ο ίδιος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024