Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύμβουλο για το 17% της ΔΕΗ αναζητά το ΤΑΙΠΕΔ

Σύμβουλο για το 17% της ΔΕΗ αναζητά το ΤΑΙΠΕΔ

Το Tαμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) αναζητεί σύμβουλο για την αξιοποίηση του 17% που κατέχει στη ΔΕΗ. Ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα έχει προθεσμία τριών μηνών για να καταθέσει τις προτάσεις του. Με τις αποκρατικοποιήσεις να αποτελούν κρίσιμο σημείο της συμφωνίας με τους δανειστές οι διαδικασίες επισπεύδονται.

Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) αναζητεί σύμβουλο για την αξιοποίηση του 17% που κατέχει στη ΔΕΗ. Ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα έχει προθεσμία τριών μηνών για να καταθέσει τις προτάσεις του.

«To ΤΑΙΠΕΔ προτίθεται να ορίσει σύμβουλο για την παροχή σε αυτό στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναφορικά με τις πιθανές εναλλακτικές αξιοποίησης της συμμετοχής του στη ΔΕΗ» αναφέρει το Ταμείο σε ανακοίνωσή του.

Με τις αποκρατικοποιήσεις να αποτελούν κρίσιμο σημείο της συμφωνίας με τους δανειστές οι διαδικασίες επισπεύδονται. Άλλωστε η προκήρυξη των διαγωνισμών επιλογής συμβούλων για τα ποσοστά που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ στις ενεργειακές και άλλες ΔΕΚΟ, αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχουν προκηρυχθεί διαγωνισμοί για συμβούλους για αξιοποίηση του ποσοστού του Ταμείου σε ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ κά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024