Είκοσι παίκτες είναι οι «εκλεκτοί» που θα συμμετέχουν στην αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ. Η τελευταία προπόνηση της Ενωσης στα Σπάτα έγινε σήμερα, καθώς η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τον Βόλο όπου το Σάββατο (20:30) η ΑΕΚ θα υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος για να βοηθήσει στην προπόνηση. Ανάμεσα στους παίκτες που αποκλείστηκαν, ξεχωρίζει ο Τόμας Πέκχαρτ, πρώτος σκόρερ της ομάδας στη φετινή σεζόν, του Αστριτ Αϊντάρεβιτς, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Παρών θα είναι ο Χρήστος Αραβίδης, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αφού και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, άρα θα είναι ο ένας από τους δύο που δεν θα δηλωθούν στη 18άδα του τελικού.

Την Παρασκευή, μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό τον Βόλο. Η συνέντευξη τύπου του Μανόλο Χιμένεθ και του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 στο Πανθεσσαλικό, ενώ η προπόνηση της ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20.30.

Η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Μπακασέτας, Αραούχο, Αλμέιδα, Αραβίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ