
Συνάντηση ΔΕΣΦΑ και ΤΑΡ για επιβεβαίωση συνεργασίας
Η συμφωνία συνεργασίας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ με τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) στον τομέα της λειτουργίας και συντήρησης του αγωγού, επαναβεβαιώθηκε σήμερα, Τετάρτη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΕΣΦΑ μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΡ.
Η συμφωνία συνεργασίας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ με τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) στον τομέα της λειτουργίας και συντήρησης του αγωγού, επαναβεβαιώθηκε σήμερα, Τετάρτη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΕΣΦΑ μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ, Σωτήρη Νίκα και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΡ, Ian Bradshaw.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης και ο διευθυντής του ΤΑΡ για την Ελλάδα, Rikard Scoufias, καθώς και υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη και των δύο πλευρών.
Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του ΤΑΡ να αναθέσει στον ΔΕΣΦΑ τη λειτουργία και συντήρηση του ΤΑΡ στο ελληνικό έδαφος, όπως επίσης και τη λειτουργία και συντήρηση του ΤΑΡ στην Αλβανία, μέσα από την ίδρυση της κοινής εταιρείας ΔΕΣΦΑ-ALBGAZ. Επιπλέον, ο ΔΕΣΦΑ αναλαμβάνει την εκπαίδευση και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην εταιρεία ALBGAZ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης το τριμερές πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΔΕΣΦΑ-ΤΑΡ-ALBGAZ, καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των σχετικών συμφωνιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επανομή: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου μετά από ανατροπή σκάφους
- Πως η σοκολάτα κάνει τη γυμναστική πιο εύκολη;
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ

