Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμένο έδαφος για την ΑΕΚ στα Γιάννενα πριν τον τελικό και πλέι οφ

Χαμένο έδαφος για την ΑΕΚ στα Γιάννενα πριν τον τελικό και πλέι οφ

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ που έγινε στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίλα στο 38΄, ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 80'. Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες, όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό, καθώς οι δύο προπονητές δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με τον Αντι Λίλα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League, όταν σούταρε έξω από την περιοχή και από λάθος υπολογισμό του Μπάρκα η μπάλα κατάληξε στην δεξιά του γωνία.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ που έγινε στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίλα στο 38΄, ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 80′.

Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες, όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό, καθώς οι δύο προπονητές δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με τον Αντι Λίλα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League, όταν σούταρε έξω από την περιοχή και από λάθος υπολογισμό του Μπάρκα η μπάλα κατάληξε στην δεξιά του γωνία.

Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πραγματοποιώντας δύσκολες επεμβάσεις τόσο στην κεφαλιά του Πέκχαρτ στο 10΄ όσο και στο σουτ του Αϊντάρεβιτς στο 54′.

Στο 80′ ο Πατίτο Ροντρίγκες με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και ισοφάρισε 1-1. Η ΑΕΚ όμως, δεν κατάφερε όμως να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και έτσι ξεκινάει από μειονεκτική θέση τα play off.

Διαιτητής:
Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες: Βάργκας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (52΄ Κούτρης), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Νικολιάς, Ακόστα, Λίλα (88΄ Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού, Ζάιρο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Σιμόες (74΄ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Βάργκας (59΄ Πατίτο), Αλμέιδα (67′ Μάνταλος), Πέκχαρτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024