«Πτήση» ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα με το βλέμμα στο… Βόλο
O ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα στην Τούμπα με 5-1 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κάτσε (30΄), Κουλούρης (32΄), Μπίσεσβαρ (45+2΄), Ουάρντα (62΄) και Πρίγιοβιτς (83΄). Το μοναδικό τέρμα της Κέρκυρας πέτυχε ο Παμλίδης στο 31΄.
O ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα στην Τούμπα με 5-1 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κάτσε (30΄), Κουλούρης (32΄), Μπίσεσβαρ (45+2΄), Ουάρντα (62΄) και Πρίγιοβιτς (83΄). Το μοναδικό τέρμα της Κέρκυρας πέτυχε ο Παμλίδης στο 31΄.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πλήθος εφεδρικών παικτών καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Λέοβατς, Αθανασιάδης, Βαρέλα και Σάχοφ, αλλά και οι Γλύκος, Κρέσπο και Τσίμιροτ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο Βλάνταν Ιβιτς ήθελε να τους προστατεύει εν όψει του τελικού του προσεχούς Σαββάτου.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 30′ μετά από 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες που έχασαν νωρίτερα από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ενρίκε ελευθερώθηκε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα κι ο Κάτσε με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Κουτζαβασίλη.
Στο επόμενο λεπτό (31′) η Κέρκυρα ισοφαρίζει, με τον Παμλίδη να πλασάρει τον Μπρκιτς μετά από κάθετη πάσα του Ονίλο.
Πριν ολοκλήρωθούν οι πανηγυρισμοί των Κερκυραίων ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε προβάδισμα. Στο 32′ σε σέντρα του Ενρίκε από τα αριστερά, ο Κουλούρης με πλασέ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας δίνει και πάλι ώθηση στον ΠΑΟΚ με το 2-1 που σημειώνει. Πριν την λήξη του ημιχρόνου στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που κέρδισε ο Κίτσιου, ανατραπείς στην γωνία της μεγάλης περιοχής.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνεχίζει επιθετικά και από το 58′ παίρνει θέση στο παιχνίδι ο Πρίγιοβιτς, και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος πετυχαίνει το 4ο του γκολ με πλασέ του Ουάρντα, από ωραία ασίστ του Κουλούρη.
Μετά το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι μείωσαν τον ρυθμό τους και έπαιξαν παιχνίδι τακτικής αλλά δεν αδιαφόρησαν σε ένα πέμπτο γκολ, που ήταν και το πλέον περίτεχνο. Εκτελεστής ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς,στο 82′ που από πάσα φάουλ του Κάτσε, έκανε κίνηση ματ περνώντας τον Γρομητσάρη και με εξαιρετικό τελείωμα πλάσαρε τον Κουτζαβασίλη, περνώντας την μπάλα πάνω από το σώμα του για να γράψει έτσι το 5-1.
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.