Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Μυστηριώδης εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού στην Αγία Βαρβάρα

Ένας πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του την Πέμπτη το πρωί, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας. Το κοριτσάκι είναι 6 ετών, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και έχει δυσκολία στο βάδισμα.

Στην Ασφάλεια Αττικής βρίσκονταν το απόγευμα και δίνει κατάθεση ο πατέρας της εξάχρονης που αναζητείται από το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.

Την εξαφάνιση δήλωσε ο ίδιος ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού και συνταξιοούχος αστυνομικός το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.

Ταυτόχρονα εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης απο το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το κοριτσάκι είναι 6 ετών, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κι έχει δυσκολία στο βάδισμα. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια και ύψος 1.18 μέτρα. Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ φόρμα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια.

Ο πατέρας της εξάχρονης αναφέρει στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί του έλειπε.

Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο -δίδυμη αδελφή της εξαφανισθείσας- μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024