Τουρκία: Σε διαθεσιμότητα περισσότεροι από 9.000 αστυνομικοί
Οι τουρκικές Αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα 9.103 άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο της έρευνας για διασυνδέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Αγκυρα κατηγορεί ότι βρίσκονταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο.
Οι τουρκικές Αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα 9.103 άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο της έρευνας για διασυνδέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Αγκυρα κατηγορεί ότι βρίσκονταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο.
Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, το καθεστώς Ερντογάν έχει προχωρήσει σε 40.000 συλλήψεις, ενώ 120.000 στρατιωτικοί, δάσκαλοι, δημόσιοι υπάλληλοι κ.ά. απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους.
Νωρίτερα την Τετάρτη, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε 72 περιοχές σε όλη την Τουρκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση του Μελιδοχωρίου
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442