
Χωρίς Πογκμπά η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι
Απών από το ντέρμπι του Μάντσεστερ την Πέμπτη θα είναι ο Πολ Πογκμπά, όπως έκανε γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουνάιτεντ στο εξ αναβολής ματς της Premier League με τη Σίτι στο «Έτιχαντ». Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε στη νίκη κατά της Μπέρνλι (2-0).
Απών από το ντέρμπι του Μάντσεστερ την Πέμπτη θα είναι ο Πολ Πογκμπά, όπως έκανε γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουνάιτεντ στο εξ αναβολής ματς της Premier League με τη Σίτι στο «Έτιχαντ».
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε στη νίκη κατά της Μπέρνλι (2-0).
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από τραυματισμούς στο τέλος της περιόδου, αφού, εκτός του κορυφαίου επιθετικού τους, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί και οι Ρόχο, Σμόουλινγκ, Τζόουνς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία




