Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαϊδης» επί του Ατρομήτου για την 29η αγωνιστική της Super League με τέρμα του Μολίνς στο 86΄. Οι δύο ομάδες ήταν μάλλον αδιάφορες βαθμολογικά, αφού ο Παναθηναικός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα Play Off, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Φυτανίδης του Ατρομήτου με 2η κίτρινη άρτα.
Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαϊδης» επί του Ατρομήτου για την 29η αγωνιστική της Super League με τέρμα του Μολίνς στο 86΄. Οι δύο ομάδες ήταν μάλλον αδιάφορες βαθμολογικά, αφού ο Παναθηναικός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα Play Off, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Φυτανίδης του Ατρομήτου με 2η κίτρινη άρτα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 14, όταν σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Βλαχοδήμος σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι το διάστημα αυτό ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
Έτσι, αφού στο 24΄ πλασέ του Κλωναρίδη σώζει την εστία του Ατρόμητου ο Ζησόπουλος με προβολή, στο 27΄ ο Ντάουντα μόνος πιάνει την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 33΄ με τον Μπεργκ, ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια αλλά σωστά τοποθετημένος απέκρουσε ο Θεοδωράκης.
Στο 37΄ σε σέντρα του Μπεργκ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κυριακίδη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Θεοδωράκη, ο οποίος όμως κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έανε το ντεμπούτο του στη Super League και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και δημιούργησε κάποιες καλές καταστάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων. Στο 79΄ Κεφαλιά του Κουρμπέλη έφυγε πάνω από την εστία του Ατρομήτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Κλωναρίδη, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86΄ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν σε κάθετη μπαλιά του Εμποκού στον Μπεργκ και μεταβίβαση του δεύτερου στον Μολίνς που πήρε την κόντρα από τον Θεοδωράκη έγινε το 1-0.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)