Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 44 ετών ο Άγγλος πρώην διεθνής αμυντικός Ούγκο Εχιόγκου, ο οποίος υπέστη την Πέμπτη καρδιακή προσβολή στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ. Ο Εχιόγκου, ο οποίος ήταν προπονητής της Κ-23 των «Spurs» εδώ και τρία χρόνια, κατέρρευσε κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου το νωρίς το πρωί τελικά «έφυγε». Ο Εχιόγκου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο, με τις οποίες μέτρησε 237 και 126 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ κλήθηκε και τέσσερις φορές στην εθνική Αγγλίας, σκοράροντας μία φορά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.