
Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία
Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία θα διερευνήσει τυχόν σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1997-2014. Έχει διορία δύο μήνες για την έκδοση πορίσματος.
Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τυχόν σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1997-2014.
Τα κόμμα όρισαν τους εκπροσώπους τους στην επιτροπή, η οποία πρέπει να εκδώσει πόρισμα εντός τριών μηνών.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν 11 βουλευτές, από τη ΝΔ 5 και από τα υπόλοιπα κόμματα από ένας.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Βέττας, Στάθης Γιαννακίδης, Γιάννης Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Μάρδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Χαρίλαος Τζαμακλής.
Από τη ΝΔ: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης, Χρήστος Μπουκώρος.
Από την ΔΗ.ΣΥ. η Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την Χ.Α. ο Ηλίας Κασιδιάρης, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς και από τους ανεξάρτητους ο Νίκος Νικολόπουλος.
Το προεδρείο της επιτροπής θα οριστεί την προσεχή εβδομάδα.
Λάμπρος Σταυρόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Cat Festival: Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι
- Κλίμα γενικού εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Στο στόχαστρο το Μαξίμου
- Κίνηση: Συμφόρηση στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Η «ακτινογραφία» της φοροδιαφυγής: «Πρωταθλητές» τα συνεργεία, ποιοι κλάδοι ακολουθούν
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ

