Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Survivor: Αποχώρηση, ξεκαθαρίσματα περί τροφής και υψηλή τηλεθέαση

Αποχώρησε χθες από τους «Διάσημους» ο Λάμπρος Χούτος, όμως έφυγε, όπως ο ίδιος είπε, πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 70,4%, ενώ έστω και για ένα λεπτό, το παρακολούθησαν 2.384.914 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατέγραψε […]

Αποχώρησε χθες από τους «Διάσημους» ο Λάμπρος Χούτος, όμως έφυγε, όπως ο ίδιος είπε, πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 70,4%, ενώ έστω και για ένα λεπτό, το παρακολούθησαν 2.384.914 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4% ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 60,9%.

Στο μεταξύ για «λάθη» του παρελθόντος που οι παίκτες του παιχνιδιού πρέπει να αφήσουν πίσω, έκανε λόγο ο παρουσιαστής στο Συμβούλιο, αναφερόμενες επίσημα πια στις φήμες που θέλουν κάποιους έως πολλούς από τους παίκτες, να έχουν δεχθεί τροφή.

Η πληροφορία ήρθε από τους ντόπιους και από τη στιγμή που αντιβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού, ο Σάκης Τανιμανίδης, επικεντρώθηκε στην τήρηση των κανόνων αυτών και ξεκαθάρισε ότι από εδώ και στο εξής, θα υπάρξουν συνέπειες για τους παίκτες, αν αυτή η τακτική, πέσει ξανά στην αντίληψή του.

Το τελευταίο «Συμβούλιο του νησιού», πριν την ένωση των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως στο πάρτι της «ένωσης» θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε, ενώ νωρίτερα θα ευχαριστηθούν ένα μπάνιο.

  • Στο πάρτι όλοι οι παίκτες θα πάρουν μέρος σε έναν μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο που θα ανακοινωθεί εκείνη τη στιγμή.
  • Η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους μαζί στην ίδια παραλία, σε δύο διαφορετικές καλύβες. Θα εξακολουθούν να αγωνίζονται ως «Μαχητές» και «Διάσημοι» και να κερδίζουν έπαθλα ως δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά μετά το αγώνισμα θα επιστρέφουν στην κοινή τους παραλία.
  • Ένα νέο επεισόδιο Survivor έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να συζητούν για την επικείμενη «ένωση», ενώ λίγο αργότερα θα μεταβούν στην παραλία όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα προκειμένου να αναμετρηθούν και πάλι μεταξύ τους για το έπαθλο του φαγητού.
  • Ως αυτή τη στιγμή οι «Μαχητές» υπερτερούν αριθμητικά, αφού πλέον στην ομάδα τους έχουν επτά παίκτες, ενώ οι «Διάσημοι» έξι. Το βράδυ, οι δυο ομάδες θα πάρουν μέρος σε ένα ακόμη «παιχνίδι ερωτήσεων», γεγονός που θα τους χαλαρώσει και θα περάσουν όμορφες διασκεδαστικές στιγμές.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης Χούτου και ολόκληρο το Συμβούλιο

Δείτε και το τρέιλερ της Κυριακής

entertainment.in.gr

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024