
Ένταση στη δίκη για την επίθεση στο ζεύγος Καλλίτση
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με σκοπό τη ληστεία που είχαν δεχθεί στο γκαράζ του σπιτιού τους ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός το βράδυ, της 30ής Ιανουαρίου του 2016.
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με σκοπό τη ληστεία που είχαν δεχθεί στο γκαράζ του σπιτιού τους ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός το βράδυ, της 30ής Ιανουαρίου του 2016.
Στο δικαστήριο ανέβηκαν οι τόνοι, όταν από την πλευρά των τριών κατηγορουμένων αμφισβητήθηκε η ανθρωποκτόνος πρόθεσή τους, προσπάθεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Καλλίτση, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πυροβολισμους που είχε δεχθεί, που φώναξε: «Συγγνώμη που ζω!».
Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος, ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανιών, όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, και οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις από την ανάλυση των στοιχείων αυτών, προέκυψε η θέση και ο ρόλος του κάθε κατηγορουμένου την ημέρα του συμβάντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

