Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλες τηλεοπτικές «επιστροφές»

Μεγάλες τηλεοπτικές «επιστροφές»

Δύο σειρές επιστρέφουν με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά στη συνδρομητική τηλεόραση. Ο 4ος κύκλος του «Silicon Valley», της «ευφυούς» κωμικής σειράς της ΗΒΟ, έρχεται τον Απρίλιο μόνο στη Nova, ενώ το νέο «Twin Peaks», στον τρίτο του πια κύκλο, αισίως μετά το 1990 – 1991, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ας τα δούμε αναλυτικά. […]

Δύο σειρές επιστρέφουν με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά στη συνδρομητική τηλεόραση. Ο 4ος κύκλος του «Silicon Valley», της «ευφυούς» κωμικής σειράς της ΗΒΟ, έρχεται τον Απρίλιο μόνο στη Nova, ενώ το νέο «Twin Peaks», στον τρίτο του πια κύκλο, αισίως μετά το 1990 – 1991, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ας τα δούμε αναλυτικά.

«Silicon Valley» – Πρεμιέρα την Κυριακή 23 Απριλίου

Ο 4ος κύκλος της σειράς της HBO, έρχεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο Novacinema4HD, την Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 05:00, καθώς επίσης και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα 24 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 21:15.

Στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Silicon Valley, στην Καλιφόρνια, οι πέντε νεαροί προγραμματιστές της σειράς έρχονται αντιμέτωποι με νέες «τεχνολογικές» προκλήσεις στην προσπάθειά τους να ανταγωνιστούν τις μεγάλες εταιρείες. Η σειρά σατιρίζει τον τεχνολογικό πολιτισμό της εποχής μας με επίκαιρο και αιχμηρό χιούμορ καθώς η εταιρεία των νεαρών προγραμματιστών «Pied Paper» αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά κινδύνους, ενώ ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς (Richard) ανακοινώνει ότι θέλει να παραιτηθεί.

Ο δημιουργός της σειράς, Mike Judge, («King of the Hill», «Beavis and Butt-Head») άντλησε την έμπνευση του από την προσωπική του εμπειρία ως μηχανικός στην περιοχή που έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, θέλοντας να διακωμωδήσει τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά πολλές φορές ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων start up εταιρειών.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τους Thomas Middleditch, T. J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross και Jimmy O. Yang, Suzanne Cryer. Παράλληλα, στη σειρά εμφανίζονται και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ως guest, όπως οι: Stephen Tobolowsky («Californication») και ο ελληνικής καταγωγής Chris Diamantopoulos.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

«Twin Peaks» – Δευτέρα 22 Μαΐου στις 23.00 στην COSMOTE TV

Το τηλεοπτικό φαινόμενο Twin Peaks επιστρέφει με νέα σειρά από την Showtime και, στην Ελλάδα, προβάλλεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Η πολυαναμενόμενη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 18 μέρη, κάνει πρεμιέρα σε Α΄προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, τη Δευτέρα 22 Μαΐου στις 23.00, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική.

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ, υπογράφουν το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή και του νέου κύκλου της σειράς, ενώ executive producer είναι και η Σαμπρίνα Σ. Σάδερλαντ.

Σκηνοθετημένη εξ ολοκλήρου από τον Ντέιβιντ Λιντς, η νέα σειρά συνεχίζει το νήμα της ιστορίας, 25 χρόνια μετά τον θάνατο της Λόρα Πάλμερ, που συγκλόνισε τους κατοίκους της μικρής, αλλόκοτης, βορειοδυτικής πόλης του Twin Peaks.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για Emmy® Κάιλ ΜακΛάχλαν (The Good Wife, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Sex and The City) επιστρέφει στο ρόλο του πράκτορα Ντέιλ Κούπερ. Από το αρχικό καστ του Twin Peaks, επιστρέφουν επίσης η Μάντσεν Άμικ, ο Ντάνα Άσμπρουκ, η Σέριλιν Φεν και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς, ενώ προστίθενται και άλλοι ηθοποιοί στο επιτελείο του νέου Twin Peaks, όπως η Ναόμι Γουάτς, η Λάουρα Ντερν, ο Τιμ Ροθ, ο Μάικλ Σέρα και η Μόνικα Μπελούτσι.

  • Οι 2 πρώτοι κύκλοι του «Twin Peaks» back2back

Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του νέου TWIN PEAKS, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους 2 πρώτους κύκλους της σειράς, με καθημερινές προβολές στο COSMOTE CINEMA 4HD, ξεκινώντας από το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 00.00.

Τα 30 επεισόδια των κύκλων 1 και 2 της σειράς, αλλά και τα 18 μέρη του νέου TWIN PEAKS, θα είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, μετά την προβολή τους στο COSMOTE CINEMA 4HD.

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024