
Βαθμολογική ανάσα για τη Βέρντερ η νίκη με 2-1 επί του Αμβούργου
Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε 2-1 του Αμβούργου, μετά από ανατροπή και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μίχαλ Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως η Βέρντερ, ισορρόπησε και κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, αρχικά με γκολ του Κρούζε στο 41' και εν συνεχεία με σκόρερ τον Κάιντς στο 75΄.
Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε 2-1 του Αμβούργου, μετά από ανατροπή και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μίχαλ Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως η Βέρντερ, ισορρόπησε και κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, αρχικά με γκολ του Κρούζε στο 41′ και εν συνεχεία με σκόρερ τον Κάιντς στο 75΄.
Το Αμβούργο αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο και παραμένει στους 33 βαθμούς και στο συν 1 από τα μπαράζ.
«Στραβοπάτησε» η Σάλκε στην έξοδό της στο Jonathan-Heimes-Stadion βλέποντας την ουραγό Ντάρμσταντ να επικρατεί με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga. H Σάλκε έμεινε με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο Τίλο Κέρερ στο 81΄, ενώ στο 58ο λεπτό ο Γκίντο Μπουργκστάλερ είχε αστοχήσει σε πέναλτι κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγούντο με 1-0, μετά το γκολ του Βράντσιτς στο 11ο λεπτό. Ο Κόουκ ισοφάρισε τελικά στο 75ο λεπτό, για να γίνει… ήρωας των γηπεδούχων ο Γκόντορφ γράφοντας το τελικό 2-1, στο 90΄. Η Σάλκε βρίσκεται πλέον στην 11η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και 2 πίσω από τις Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ.
Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:
Μάϊντς-Χέρτα Βερολίνου 1-0
(45΄ αυτ. Μπρουκς)
Ντόρτμουντ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1
(2΄ Ρόις, 34΄ Παπασταθόπουλος, 86΄ Αουμπαμεγιάνγκ – 29΄ Φάμπιαν)
Αουγκσμπουργκ-Κολονία 2-1
(5΄ Χιντερέγκερ, 23΄ πεν. Βέρεγκ – 65΄ αυτ. Μαξ)
Χοφενχάιμ-Γκλάντμπαχ 5-3
(9΄, 24΄ Σαλάι, 58΄, 89΄ Ντεμιρμπαϊ, 75΄ Ουτ – 31΄ Βέστεργκααρντ, 35΄ Στιντλ, 78΄ Νταχούντ)
Λειψία-Φράιμπουργκ 4-0
(36΄ Πόουλσεν, 42΄ Βέρνερ, 51΄ Κεϊτά, 90΄ Ντέμε)
Βόλφσμπουργκ-Ινγκολστατ 3-0
45΄ αυτ. Σούτνερ, 68΄ Μαλι, 80΄ Γκόμεζ)
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 0-0
Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο 2-1
(41΄ Κρούζε, 75΄ Κάιντς – 6΄ Γκρεγκοριτς)
Ντάρμστατ-Σάλκε 2-1
(11΄ Βράντσιτς, 90΄ Γκόντορφ – 75΄ Κόουκ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
Μπάγερν Μονάχου 69
Λειψία 61
Χοφενχάιμ 54
Ντόρτμουντ 53
Χέρτα Βερολίνου 43
Φράιμπουργκ 41
Κολονία 40
Βέρντερ Βρέμης 39
Γκλάντμπαχ 39
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 38
Σάλκε 37
Λεβερκούζεν 36
Αμβούργο 33
Βόλφσμπουργκ 33
Μάιντς 32
Άουγκσμπουργκ 32
Ίνγκολστατ 28
Ντάρμστατ 18
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)





