Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι το Πάσχα ο Π.Καμμένος

Σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι το Πάσχα ο Π.Καμμένος

Στα φυλάκια Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου μετέβη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ευχηθεί σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, οπλίτες και εθνοφύλακες.

Στα φυλάκια Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου μετέβη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ευχηθεί σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, οπλίτες και εθνοφύλακες.

Τον υπουργό συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Από το Φυλάκιο του Αγαθονησίου, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το δήμαρχο Αγαθονησίου, τον διοικητή του Φυλακίου, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη.

» Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να είναι ένα μήνυμα ελπίδας για όλη την Ελλάδα, για τους πολίτες μας, αλλά και για εκείνους που σε τέτοιες ημέρες γιορτής φυλάνε Θερμοπύλες στο Αιγαίο, στον Έβρο, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, σε κάθε εσχατιά της Ελλάδας.

» Θέλω να ευχηθώ σε εκείνους και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ελληνικού λαού, γιατί πράγματι αυτές τις ημέρες είναι δύσκολα να κάνεις το καθήκον σου, αλλά το κάνουν με πολύ υψηλό ηθικό, με επαγγελματισμό, με αγάπη για την πατρίδα. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη. Εύχομαι η ανάσταση της πατρίδας μας να έρθει πολύ γρήγορα.»

Στα φυλάκια των νήσων Ρω, Στρογγύλη και Μεγίστη (Καστελόριζο) βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024