
Με καταιγίδες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Μετά την καλοκαιρία την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί την Δευτέρα, οπότε αναμένεται σταδιακά η μεγάλη επιστροφή εκδρομέων.
Μετά την καλοκαιρία την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός αναμένεται να
επιδεινωθεί την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε αναμένεται σταδιακά η μεγάλη
επιστροφή εκδρομέων.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, επιδείνωση προβλέπεται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Παράλληλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα πιθανόν να επιδεινωθεί ο καιρός σε Ήπειρο, δυτική Στερεά και βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
