Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζουντ Λο θα ερμηνεύσει τον Άλμπους Ντάμπλντορ στα «Φανταστικά Ζώα 2»

Ο Τζουντ Λο θα ερμηνεύσει τον Άλμπους Ντάμπλντορ στα «Φανταστικά Ζώα 2»

...

Τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία θα ερμηνεύσει ο Τζουντ Λο, στο σίκουελ της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται».

Σκηνοθέτης θα είναι και πάλι ο Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ πρωταγωνιστής θα είναι ο Έντι Ρέντμεϊν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ρόλο του κακού μάγου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπος ο Άλμπους Ντάμπλντορ, θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Άλμπους Ντάμπλντορ είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Τον ρόλο τον έκανε γνωστό ο Ρίτσαρντ Χάρις που τον υποδύθηκε στις δύο πρώτες ταινίες. Μετά τον θάνατό του το 2002, τον ρόλο ανέλαβε ο Μάικλ Γκάμπον.

Ο Τζουντ Λο θα παίξει στην ταινία «Φανταστικά Ζώα 2» τον Ντάμπλντορ στα χρόνια που ήταν καθηγητής μεταμορφώσεων στη σχολή μάγων, πολλά χρόνια πριν γίνει διευθυντής της σχολής.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η συγγραφέας των βιβλίων Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία έγραψε και το σενάριο της πρώτης ταινίας των Φανταστικών Ζώων.

Το σίκουελ αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο βαθιά σε μία σκοτεινή περίοδο των μάγων.

«Ο Τζουντ Λο είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τη δουλειά του οποίου θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε ο Γέιτς.

«Ξέρω ότι έχει συλλάβει άψογα όλες τις απροσδόκητες πτυχές του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπως αυτές αποκαλύπτονται από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ» πρόσθεσε.

Η πρώτη ταινία των Φανταστικών Ζώων, από τις πέντε που έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν, απέφερε συνολικά περισσότερα από 813 εκατ. δολάρια.

Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024