Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο δυναμικό του Αρη ο Αμερικανός γκαρντ, Αντουάν Σκοτ

Στο δυναμικό του Αρη ο Αμερικανός γκαρντ, Αντουάν Σκοτ

Οριστική αλλαγή πλεύσης στον Αρη, σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Μάικλ Τζένκινς, η συνεργασία με τον οποίο τερματίστηκε πριν από ένα μήνα. Ο Αμερικανός γκαρντ, Ζερμέιν Τέιλορ, που προ ημερών δεσμεύτηκε με την ομάδα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, αποτελεί παρελθόν, χωρίς να γίνει ποτέ ουσιαστικά μέλος του ρόστερ για ιατρικούς λόγους (σ.σ. δεν κατατέθηκε το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ) και στη θέση του επιλέχθηκε ο συμπατριώτης του, Αντουάν Σκοτ.

Οριστική αλλαγή πλεύσης στον Αρη, σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Μάικλ Τζένκινς, η συνεργασία με τον οποίο τερματίστηκε πριν από ένα μήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, Ζερμέιν Τέιλορ, που προ ημερών δεσμεύτηκε με την ομάδα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, αποτελεί παρελθόν, χωρίς να γίνει ποτέ ουσιαστικά μέλος του ρόστερ για ιατρικούς λόγους (σ.σ. δεν κατατέθηκε το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ) και στη θέση του επιλέχθηκε ο συμπατριώτης του, Αντουάν Σκοτ.

Ο τελευταίος είναι 25 ετών (1.88) και όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα σήμερα από την ΚΑΕ, κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας με τους «κίτρινους» ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Είναι πιθανό, μάλιστα, να βρίσκεται αύριο σε ελληνικό έδαφος. Ο Σκοτ φέτος απέκτησε τις πρώτες επαγγελματικές… παραστάσεις του από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αγωνιζόμενος αρχικά στο ολλανδικό και στην πορεία στο φινλανδικό πρωτάθλημα.

Αρχισε, ειδικότερα, τη χρονιά από την Ντεν Μπος, με την οποία σε 11 παιχνίδια είχε μέσο όρο 20.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και τον Ιανουάριο «μετακόμισε» στην KTP, όπου χρησιμοποιήθηκε σε 14 αγώνες, έχοντας μέσο όρο 22 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ, με 45% ευστοχία σε σουτ τριών πόντων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024