
Προτάσεις της Data Communication για τα σύγχρονα λογιστικά γραφεία
Παρουσία 800 λογιστών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Novotel την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην Αθήνα η ημερίδα παρουσίασης των νέων λύσεων της Data Communication για τα λογιστικά γραφεία με τίτλο «Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων».
Παρουσία 800 λογιστών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Novotel την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην Αθήνα η ημερίδα παρουσίασης των νέων λύσεων της Data Communication για τα λογιστικά γραφεία με τίτλο «Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων». Η εκδήλωση προσέλκυσε εκατοντάδες λογιστές από όλη την Αττική, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να γνωρίσουν τις καινοτόμες λύσεις τις Data Communication «που βάζουν τέλος στην πληκτρολόγηση», τη δραστηριότητα που αποτελεί την πιο χρονοβόρα εργασία κάθε λογιστικού γραφείου, όπως επισημαίνει η εταιρεία.
Την ημερίδας χαιρέτισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στην 30χρονη πορεία της εταιρίας, πάντα δίπλα στον πελάτη, εστιάζοντας στην ποιότητα και ευχρηστία των προϊόντων της, στην υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών και στην τεχνογνωσία των στελεχών της, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της Data Communication είναι «να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, πριν ακόμη αυτός ο ίδιος τις συνειδητοποιήσει».
Στη συνέχεια, το βήμα δόθηκε στον κ. Συμεών Κουτσουβέλη, Partner Sales Executive της Microsoft, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της εταιρίας του στο καινοτόμο έργο της Data Communication και ανακοίνωσε με χαρά την επέκταση της πολυετούς συνεργασίας τους σε λύσεις Cloud.
Αρχικά οι παριστάμενοι λογιστές ενημερώθηκαν για τη λύση DC Link4all, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία RBS και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σύνδεσης με τα ταμειακά συστήματα των πελατών τους και την αυτόματη ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών.
Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον όλων κορυφώθηκε με την παρουσίαση της λύσης DC Scan4you, μίας υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο Cloud, μια «παγκόσμια καινοτομία» για λογιστικά γραφεία, όπως την χαρακτηρίζει η εταιρεία ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών, το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους εκτεταμένους ελέγχους, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.
H ημερίδα που έλαβε χώρα στην Αθήνα αποτελεί το προτελευταίο κομμάτι ενός κύκλου 23 ενημερωτικών ημερίδων ανά την Ελλάδα που πραγματοποιούνται από τις αρχές του έτους, στις οποίες έχουν προσέλθει χιλιάδες λογιστικά γραφεία δηλώνοντας δυναμικά το ενδιαφέρον τους για λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας, που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους, σημειώνει η εταιρεία.
tech.in.gr
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν
- ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν Βαρδακαστάνη και Πολιτικό Συμβούλιο χωρίς να… αρχίσουν τα όργανα – Το μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας και ο στόχος της ενότητας
- Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κρήτη
- «Δεν περιμένω συγχώρεση»: Τα σημειώματα του δασκάλου που είναι ύποπτος για την επίθεση στο δείπνο του Τραμπ
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»


