Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξυπνη Κούνια από τη Ford κοιμίζει τα μωρά

Έξυπνη Κούνια από τη Ford κοιμίζει τα μωρά

Η Ford φαίνεται να δίνει λύση με μια έξυπνη κούνια χωρίς να χρειάζεται οι γονείς και για να αποκοιμηθεί το μωρό τους στο τέλος της ημέρας να κόβουν βόλτες με το αυτοκίνητο μήπως και το μωρό τους παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα

Επιστρατεύουν το νανούρισμα, κάνουν ησυχία στο σπίτι, δίνουν τα πάντα για να κοιμηθεί το αγγελούδι τους. Και όμως, μερικά μωρά φαίνεται ότι δεν χαλαρώνουν με τίποτα.

Η Ford φαίνεται να δίνει λύση με μια έξυπνη κούνια χωρίς να χρειάζεται οι γονείς να κόβουν βόλτες με το αυτοκίνητο μήπως και παραδοθεί το αγγελούδι τους στην αγκαλιά του Μορφέα.

Η Ford έχει δημιουργήσει ένα παιδικό κρεβατάκι που προσομοιώνει την κίνηση, τον ήχο του κινητήρα ακόμα και το φως του δρόμου σε μία νυχτερινή βόλτα. Έχοντας την εμφάνιση μιας συνηθισμένης κούνιας, διαθέτει μια εφαρμογή, την Max Motor Dreams, η οποία ενεργοποιείται με smartphone. Αυτή προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής και στη συνέχεια αναπαραγωγής της κίνησης, του φωτισμού και των ήχων ενός συγκεκριμένου ταξιδιού. «Το Max Motor Dreams μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα μερικών ανθρώπων.» δήλωσε στέλεχος της Ford.

Προς το παρόν, το Max Motor Dreams είναι ένα και μοναδικό πειραματικό κρεβατάκι. Αλλά μετά από σχετική έρευνα, η εταιρεία σκέπτεται να το βάλει σε παραγωγή πλήρους κλίμακας.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024