Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο βαθμός δεν... έφτασε στον Λεβαδειακό από τον χαλαρό Ολυμπιακό

Ο βαθμός δεν… έφτασε στον Λεβαδειακό από τον χαλαρό Ολυμπιακό

Ο Λεβαδειακός έδωσε παράταση στη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή Ελλάδας, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ισοπαλία 1-1 στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, με τα γκολ των Βασιλείου στο 43ο και Καρντόσο στο 89ο λεπτό. Οι «πράσινοι» έπαιζαν... τελικό την 28η αγωνιστική και πήραν ένα σημαντικό βαθμό απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Τάκη Λεμονή, που προφύλαξε παίκτες ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Ο Λεβαδειακός έδωσε παράταση στη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή Ελλάδας, νικώντας τους «ερυθρόλευκους» 1-0 στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς με γκολ του Βασιλείου στο 43ο λεπτό. Οι «πράσινοι» έπαιζαν… τελικό την 28η αγωνιστική και τον κέρδισαν, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Τάκη Λεμονή που προφύλαξε παίκτες ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», σχεδόν με πειραματικό σχήμα στο πρώτο ημίχρονο, σπατάλησαν το πρώτο 45λεπτο κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση και το πλήρωσε στο 43΄ σε μια φάση που οι μέσοι και αμυντικοί του συναγωνίστηκαν σε λάθη: ο Μάρτινς πιέστηκε και γύρισε άσχημα προς τα πίσω, ο Νικολάου έδιωξε σουτάροντας πάνω στον… Ρέτσο, η μπάλα έφτασε στον Βασιλείου που την προφύλαξε σωστά και τελείωσε ψύχραιμα τη φάση.

Στην επανάληψη η είσοδος των Καμπιάσο και Μάριν έδωσε ενέργεια και πνοή στους φιλοξενούμενους, ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν έβρισκε γκολ, κι εκεί που φαινόταν ότι το παιχνίδι θα λήξει με νίκη των γηπεδούχων ήρθε ο Καρντόσο να γράψει το 1-1, ύστερα από έξοχη πάσα του Μπουχαλάκη στον Σεμπά και γύρισμα του τελευταίου στον Παραγουανό.

Διαιτητής:
Ευάγγελος Κιοτζένης

Κίτρινες:
Τριποτσέρης, Μεντί, Νιάσε – Ρέτσος, Καρντόσο

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος (65΄ Μεντί), Μιλιάζες (90΄+2 Κουλιμπαλί), Νιάσε, Καραχάλιος, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Βασιλείου (84΄ Λάτσι).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής):
Καπίνο, Παρέδες, Νικολάου, Ρέτσος, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτιντς, Σεμπά, Ελιουνούσι (54΄ Καμπιάσο), Ντομίνγκες (54΄ Μάριν), Ανσαριφάρντ (46΄ Καρντόσο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024