Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την β' αξιολόγηση, αναμένεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
-
Η Ουκρανία χτύπησε αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία με δύο πυραύλους κρουζ - Η στιγμή των εκρήξεων![Η Ουκρανία χτύπησε αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία με δύο πυραύλους κρουζ – Η στιγμή των εκρήξεων [βίντεο]](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns=%22http://www.w3.org/2000/svg%22%20viewBox=%220%200%20150%2079%22%3E%3C/svg%3E)
-
Το βίντεο του διοικητή του Ευαγγελισμού για την επιστροφή του Γιώργου Μυλωνάκη – «Γύρισε νικητής»
-
Καραμπόλα τριών οχημάτων στο κόμβο Μεταμόρφωσης – Τέσσερα ελαφρά τραυματίες
-
Αυτές είναι οι χώρες με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πλούτο – Η Ελλάδα πάτωσε στη λίστα
Συνεδριάζει την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στις 10:00.
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για
την β’ αξιολόγηση.
Στην ατζέντα της συνεδρίασης αναφέρεται ότι πρόκειται να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Η επέτειος των 250 χρόνων της Αμερικής στη σκιά του Τραμπ
- Ο γιος των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί μπαίνει στον χώρο του θεάματος
- Σε έχω δει, κάπου σε ξέρω: Οι νυν μας μοιάζουν με τους πρώην μας;
- Το «μάθημα» από το Στρασβούργο για την ελευθερία του λόγου
- Πιλοτική εφαρμογή για τετραήμερη εργασία στον ΟΤΕ
- Αυξήσεις έως 50 ευρώ τον μήνα για 671.586 συνταξιούχους
- Στο ναδίρ η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στους θεσμούς
- Η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ, Κάγια Κάλας και δύο Επίτροποι στην Τουρκία πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Οι προσδοκίες της Άγκυρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Η Ουκρανία χτύπησε αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία με δύο πυραύλους κρουζ – Η στιγμή των εκρήξεων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/FP-5-150x79.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)



























![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442