Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λευκωσία: Ορθές οι συστάσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία

Λευκωσία: Ορθές οι συστάσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία

Ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι υιοθετεί τις συστάσεις της έκθεσης του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία. Όπως είπε, η Κύπρος μπορεί να σταθεί στα πόδια της, αλλά έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η μεταρρύθμιση στη δημόσιας διοίκησης.

Ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι υιοθετεί τις συστάσεις της έκθεσης του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου μεταμνημονιακού ελέγχου, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση στέλνει το ίδιο μήνυμα με το αποτέλεσμα του ελέγχου, δηλαδή ότι «μπορεί η κυπριακή οικονομία να στάθηκε στα πόδια της, όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσει».

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και στα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια, και εξέφρασε τη θέση ότι η προώθηση της μεταρρύθμισης είναι σε καλό δρόμο, ειδικότερα για το νομοσχέδιο της κινητικότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Με κάποιες τροποποιήσεις και περιορισμούς, που η Βουλή θα θέσει αυτό θα προχωρήσει, επισήμανε.

«Είναι ένα καλό χρήσιμο εργαλείο, που δείχνει ότι μπορούμε έστω με κάποιους πολιτικούς συμβιβασμούς να προχωρεί η προσπάθεια και να αποδείξουμε ότι ασχέτως μνημονίου κυβέρνηση και βουλή συνεχίζουν την προσπάθεια» πρόσθεσε ο κύπριος υπουργός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024