Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αστέρας Ραχούλας»: τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

«Αστέρας Ραχούλας»: τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Για μία ακόμη Δευτέρα περιμένουμε τις εξελίξεις στα δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος, τη Ραχούλα και το Παραδείσι. Τι θα απογίνει με το έπαθλο και ποια ποδοσφαιρική ομάδα θα επικρατήσει; Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου στο 19ο επεισόδιο της σειράς η Μαργαρίτα με το Μάνο συναντούν τον Άρη στο γήπεδο. Παράλληλα, η οργή […]

Για μία ακόμη Δευτέρα περιμένουμε τις εξελίξεις στα δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος, τη Ραχούλα και το Παραδείσι. Τι θα απογίνει με το έπαθλο και ποια ποδοσφαιρική ομάδα θα επικρατήσει;

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου στο 19ο επεισόδιο της σειράς η Μαργαρίτα με το Μάνο συναντούν τον Άρη στο γήπεδο. Παράλληλα, η οργή του Τσότρα για τη συμπεριφορά του Άρη έχει «χτυπήσει κόκκινο».
Ο Ανέστης με τη Γιώτα μηχανορραφούν για την απόκτηση ολόκληρου του χάρτη, ενώ κάνει την εμφάνιση του ο Ανδρονίκου, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της Τούλας.
Η επίθεση πριν τον αγώνα του Τσότρα στον Άρη δεν θα έχει καλή κατάληξη για τον ίδιο. Στο μεταξύ, ένα απρόσμενο γεγονός αναστατώνει την Μπιρμπίλω και την Βαγγελιώ, δίνοντας νέα τροπή στην ιστορία του χάρτη.

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης. Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.

Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 21:50

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024