Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά ισχύει... Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι
δεδομένο κι αυτό αποδείχθηκε γι΄ άλλη μια φορά απόψε στη «Μπάι Αρίνα».
Μέχρι το 80΄ η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε τη νίκη στο «τσεπάκι» της (2-0),
αλλά μέσα σε 8 λεπτά η Βόλφσμπουργκ είχε φέρει τα πάνω κάτω με 3 γκολ. Η προτελευταία της βαθμολογίας, Ίνγκολστατ, έκανε τη μίνι-έκπληξη κι επιβλήθηκε με 2-1 της Μάιντς.
Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά ισχύει… Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο κι αυτό αποδείχθηκε γι΄ άλλη μια φορά απόψε στη «Μπάι Αρίνα». Μέχρι το 80΄ η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε τη νίκη στο «τσεπάκι» της (2-0), αλλά μέσα σε 8 λεπτά η Βόλφσμπουργκ είχε φέρει τα πάνω κάτω με 3 γκολ.
Τελικά ο Χάβερτζ «έσωσε την παρτίδα» για τις «ασπιρίνες» στο 89΄ και το 3-3 έμελλε να «σφραγίσει» το μεγάλο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής.
Η προτελευταία της βαθμολογίας, Ίνγκολστατ, έκανε τη μίνι-έκπληξη κι επιβλήθηκε με 2-1 της Μάιντς. Με τη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι πήραν «παράταση ζωής» στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται οπωσδήποτε τουλάχιστον άλλες δύο νίκες στα 8 εναπομείναντα ματς για να αισθάνονται σίγουροι για την παραμονή τους.
Το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσιάστηκαν στο Καραϊσκάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2026-27 - Όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς
Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία