
Μέλη του «Ρουβίκωνα» προσπάθησαν να εισβάλουν στο Μέγαρο Μαξίμου
Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» προσπάθησαν να εισβάλουν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά των μνημονίων. Προσήχθησαν 14 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα αργότερα.
Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» προσπάθησαν να εισβάλουν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά των μνημονίων.
Ειδικότερα, 14 μέλη του «Ρουβίκωνα» κατέβηκαν την Ηρώδου Αττικού και ξαφνικά έτρεξαν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τρία άτομα προσπάθησαν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο, αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς.
Άλλα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας πέταξαν στο σημείο φέιγ βολάν.
Προσήχθησαν 14 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δεν στοιχειοθετούνται σε βάρος τους αδικήματα, γι’ αυτό μετά την εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι υψηλές θερμοκρασίες επιτυγχάνουν την γήρανση – Ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής
- Θυμός: Τι κρύβεται από πίσω;
- EKT: Η Ευρώπη επανασχεδιάζει τα χαρτονομίσματά της – Εσείς ποιο σχέδιο προτιμάτε;
- Πυρηνική συμφωνία Ουάσιγκτον-Ριάντ: Γιατί ανησυχεί τους ειδικούς στις ΗΠΑ
- Φταίνε τα ισραηλινά λόμπι που ο Ρότζερ Γουότερς δεν έβρισκε ξενοδοχεία να μείνει στην Αμερική;
- Ισραήλ: Γκάντι Άιζενκοτ, ο άνθρωπος που ίσως εκθρονίσει τον Νετανιάχου



