Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέκος Παπαδόπουλος: Να αναλάβουν τα ηνία πρωτοπόρες δυνάμεις

Αλέκος Παπαδόπουλος: Να αναλάβουν τα ηνία πρωτοπόρες δυνάμεις

«Πολιτική αυτογνωσία, ισχυρή απόφαση, εθνική αξιοπρέπεια». Αυτό το τρίπτυχο θα αναδείξει  ως αναγκαία προϋπόθεση για την ανάταξη της χώρας ο Αλέκος Παπαδόπουλος στην ομιλία που θα κάνει στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος που στηρίζει, της Δημοκρατικής Ευθύνης.

«Πολιτική αυτογνωσία, ισχυρή απόφαση, εθνική αξιοπρέπεια». Αυτό το τρίπτυχο θα αναδείξει το Σάββατο το μεσημέρι ως αναγκαία προϋπόθεση για την ανάταξη της χώρας ο Αλέκος Παπαδόπουλος στην ομιλία που θα κάνει στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος που στηρίζει, της Δημοκρατικής Ευθύνης.

Ασκώντας όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια σκληρή κριτική σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αλλά και προχωρώντας σε βαθιά κριτική για τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, ο πρώην υπουργός θα τονίσει, ότι η οικονομική κρίση έχει ως βαθύτερη αιτία της την επί χρόνια προβληματική λειτουργία όλων των θεσμών της χώρας μας (δημόσια διοίκηση, παιδεία, Δικαιοσύνη κ.λπ.) με τη δημιουργία παραθεσμικών κέντρων.

Κι ως μόνη λύση για την ανάσταση του πολιτικού συστήματος θα εισηγηθεί την είσοδο νέων ανθρώπων σε αυτό μέσω της Δημοκρατικής Ευθύνης. Μάλιστα, θα χαρακτηρίσει «πυρηνικού χαρακτήρα» την επιλογή της Δ.Ε. «να μη συμπορευθεί με κανένα από τα γνωστά μέχρι σήμερα σχήματα», διότι, «αν το έκανε, θα σήμαινε ότι τα στελέχη της επιδιώκουν μόνον την αναρρίχησή τους στην πολιτική» και όχι «την προώθηση των συμφερόντων της κοινωνίας».

«Μόνον ένας δρόμος υπάρχει: Να αναλάβουν τα ηνία της χώρας πρωτοπόρες δυνάμεις που προέρχονται από έναν καινούργιο κόσμο που γεννιέται μέσα από την κρίση. Από τον χώρο των νέων επιχειρηματιών, τον χώρο τον πνευματικό, τον επαγγελματικό, τον επιστημονικό, τον εργασιακό, τον αγροτικό και τον κοινωνικό, για να διαλύσουν τους μύθους, να αποκαλύψουν αλήθειες και να απαλλάξουν τη χώρα από τις συσκοτισμένες δυνάμεις της αδράνειας, της ιδιοτέλειας, της δημοκοπίας και του παραπλανητικού λαϊκισμού θεμελιώνοντας ένα διατηρήσιμο και αξιοπρεπές μέλλον», θα πει ο κ. Παπαδόπουλος.

Στη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου θα εκλεγεί ο πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατικής Ευθύνης, ενώ άλλο θα είναι το στέλεχος που θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. όποτε γίνουν εκλογές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024