Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή για οφειλές

Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή για οφειλές

Με συνολική αφαίρεση έξι βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Ηρακλής, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λαδά και Μιχάλη Μπουκουβάλα. Η ποινή θα ενεργοποιηθεί εντός τριών εργασίμων ημερών και ισχύει μέχρι την πλήρη εξόφληση των δύο παικτών, με βάση τις αποφάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Με συνολική αφαίρεση έξι βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Ηρακλής, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λαδά και Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Η ποινή θα ενεργοποιηθεί εντός τριών εργασίμων ημερών και ισχύει μέχρι την πλήρη εξόφληση των δύο παικτών, με βάση τις αποφάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Η σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024