
Προπονήθηκε έπειτα από έναν μήνα ο Σλούκας
Μετά από περίπου ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση ο Κώστας Σλούκας πάτησε και πάλι παρκέ και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Φενερμπαχτσέ. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ-άουτ», λόγω επέμβασης αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο, «έβγαλε» κανονικά την σημερινή προπόνηση της Φενέρ, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (31/3, 29η αγωνιστική στην Euroleague).
Μετά από περίπου ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση ο Κώστας Σλούκας πάτησε και πάλι παρκέ και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Φενερμπαχτσέ.
Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ-άουτ», λόγω επέμβασης αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο, «έβγαλε» κανονικά την σημερινή προπόνηση της Φενέρ, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (31/3, 29η αγωνιστική στην Euroleague).
Ωστόσο δεν γνωστοποιήθηκε αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη «μάχη» που θα δώσει με τη «Βασίλισσα», προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της θέσης της στην τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.
To διάστημα της απουσίας του Κώστα Σλούκα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε χάσει τους 10.2 πόντους και τις 4.5 ασίστ που είχε μέσο όρο ο Έλληνας γκαρντ στην Euroleague.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε Γερμανός που είχε πληρώσει 7.186 ευρώ για οργανωμένο ταξίδι και δεν έβρισκε ξαπλώστρα



