Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Σε Τέσσερις Χρόνους»

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Σε Τέσσερις Χρόνους»

Το in.gr και η weirdwave σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Σε Τέσσερις Χρόνους» (Orpheline) με πρωταγωνίστριες την Αντέλ Εξαρχόπουλος και την Αντέλ Ενέλ. Η ταινία αφηγείται τέσσερις στιγμές στη ζωή τεσσάρων γυναικείων χαρακτήρων: Ένα μικρό κορίτσι από την επαρχία, παίζει ένα κρυφτό που μετατρέπεται σε τραγωδία. Μία έφηβη […]

Το in.gr και η weirdwave σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Σε Τέσσερις Χρόνους» (Orpheline) με πρωταγωνίστριες την Αντέλ Εξαρχόπουλος και την Αντέλ Ενέλ.

Η ταινία αφηγείται τέσσερις στιγμές στη ζωή τεσσάρων γυναικείων χαρακτήρων: Ένα μικρό κορίτσι από την επαρχία, παίζει ένα κρυφτό που μετατρέπεται σε τραγωδία. Μία έφηβη εγκλωβισμένη σε μια ατελείωτη διαδοχή φυγής, ανδρών και ατυχιών, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο από την οικογένειά της. Μια νεαρή γυναίκα που μετακομίζει στο Παρίσι και έχει τάση προς την καταστροφή. Μια ενήλικη γυναίκα, που νόμιζε πως βρήκε ασφαλές καταφύγιο μακριά από το παρελθόν της. Σταδιακά, οι χαρακτήρες συναντιούνται για να σχηματίσουν μία ενιαία ηρωίδα.

Το σενάριο βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά από την παιδική και νεανική ηλικία της Κριστέλ Μπαρτεβάς, συν-σεναριογράφου της ταινίας και συνεργάτιδα του σκηνοθέτη Αρνώ ντε Παλιέρ (Michael Kohlhaas).

Ο σκηνοθέτης σημειώνει: «Το Orphan έρχεται από την επιθυμία μου να βγω έξω από τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω τον θεατή να νιώσει τον αγώνα μιας γυναίκας για τη ζωή και την ελευθερία της. Κάνω ταινίες ώστε να νιώσω τις ζωές των άλλων. Φτάνοντας σε μια ηλικία, μπορεί κανείς να γυρίσει πίσω και να δει πως όλα γύρω του έχουν αλλάξει. Η ζωή μας είναι φτιαγμένη από πολλές ζωές. Η ύπαρξη μας από πολλές υπάρξεις. Η κεντρική φιγούρα μιας βιογραφικής ταινίας δεν μπορεί να είναι η ίδια και για αυτό φανταστήκαμε μια ταινία χωρισμένη σε τέσσερις περιόδους: παιδική ηλικία, εφηβεία, νεότητα, ενηλικίωση. […] Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που αγωνίζεται για τη ζωή και την ελευθερία της.»

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Σε Τέσσερις Χρόνους» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Άστορ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

* Η ταινία «Σε Τέσσερις Χρόνους» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, σε διανομή weirdwave.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024