Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για Μπελογιάννη

Τζανακόπουλος: Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για Μπελογιάννη

«Κατάπτυστο σχόλιο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για το Νίκο Μπελογιάννη και προσέθεσε ότι «ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι τιμή». Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ που αναφέρει πως «κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών».

«Κατάπτυστο σχόλιο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για το Νίκο Μπελογιάννη και προσέθεσε ότι «ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι τιμή».

Στην ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει πως «εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες».

«Αντ’ αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς»» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τον χαρακτηρισμό «κατάπτυστη», ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ, Κώστας Δέρβος, αναφέρει πως «κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών. Εκείνοι που, ενώ έχουν χρέος να ενώσουν, διχάζουν ένα λαό που δοκιμάζεται από την πολιτική τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024