
Από πρόεδρος, τηλεπαρουσιαστής ο πρώην ηγέτης της Γεωργίας, Μ.Σαακασβίλι
Τι δουλειά μπορεί να βρει ένας πρώην πρόεδρος; Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην πρόεδρος της περιφέρειας της Οδησσού Μιχαήλ Σαακασβίλι απάντησε στο ερώτημα αυτό, ανακοινώνοντας ότι θα γίνει τηλεπαρουσιαστής εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στο ουκρανικό κανάλι Zik.
Τι δουλειά μπορεί να βρει ένας πρώην πρόεδρος; Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην πρόεδρος της περιφέρειας της Οδησσού Μιχαήλ Σαακασβίλι απάντησε στο ερώτημα αυτό, ανακοινώνοντας ότι θα γίνει τηλεπαρουσιαστής εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στο ουκρανικό κανάλι Zik.
Η πρώτη εκπομπή του θα έχει τίτλο «Η άλλη Ουκρανία» και έχει ήδη γυριστεί. Όπως έγραψε ο ίδιος ο Σαακασβίλι στην σελίδα του στο Facebook, θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές μια διαφορετική Ουκρανία.
Στην σελίδα του στο Facebook ανέβασε επίσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να στέκεται δίπλα σε ένα σπίτι σκύλου, κρατώντας στα χέρια το κείμενο της εκπομπής.
Την έμπνευση για ένα τέτοιο σκηνικό, του την προκάλεσε προφανώς, όπως λένε, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στις αρχές Μαρτίου σε εργοστάσιο τρακτέρ στο Χάρκοβο, είχε πει αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους, ότι «εκείνοι που δεν ήταν άξιοι να φτιάξουν ακόμη και ένα σπίτι σκύλου», προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 32-33: Προβάδισμα τίτλου η «Ένωση», έσπασε την έδρα
- Γκέρντα Τάρο: Ο Ρόμπερτ Κάπα κι ένας έρωτας μέσα στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»



