Βενιάμης: Να ξαναφέρουμε τη ναυτοσύνη των Ελλήνων στα πλοία μας
Αποφασισμένοι να χρηματοδοτήσουν τη ναυτική εκπαίδευση, ώστε να μπουν στον κλάδο 3.000 - 4.000 έλληνες ναυτικοί, είναι οι έλληνες εφοπλιστές, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης.
Αποφασισμένοι να χρηματοδοτήσουν τη
ναυτική εκπαίδευση, ώστε να μπουν στον κλάδο 3.000 – 4.000 έλληνες
ναυτικοί, είναι οι έλληνες εφοπλιστές, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος
της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης.
«Εμείς θέλουμε να ξαναφέρουμε τη ναυτοσύνη των Ελλήνων πάνω στα πλοία μας» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι στα ξένα πληρώματα δίνονται μισθοί πείνας, υπολογίζοντας το μέσο μισθό στα 1.500 δολάρια.
Παράλληλα, ανέφερε ότι το κόστος των πλοίων υπό ελληνική σημαία είναι λίγο πιο υψηλό, αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβό, σε σχέση με άλλες σημαίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
