Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με το «Creative Business Awards» βραβεύτηκε η Boehringer Ingelheim Ellas

Με το «Creative Business Awards» βραβεύτηκε η Boehringer Ingelheim Ellas

Το βραβείο αυτό δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να παραμείνει στην Ελλάδα. Με αφορμή τη βράβευση της Boehringer Ingelheim Hellas με το βραβείο Εξωστρέφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης “Creative Business Awards 2017, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε: «Το βραβείο αυτό δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη […]

Το βραβείο αυτό δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να παραμείνει στην Ελλάδα.

Με αφορμή τη βράβευση της Boehringer Ingelheim Hellas με το βραβείο Εξωστρέφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης “Creative Business Awards 2017, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε:

«Το βραβείο αυτό δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη στρατηγική επιλογή και-επιμονή της εταιρείας μας να παραμένει εδώ, να στηρίζει εδώ, και να επενδύει έμπρακτα στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον αποτελούμε ένα πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον τρόπο που μπορεί η φαρμακοβιομηχανία να συμβάλει στην ανόρθωση της οικονομίας της πατρίδας μας, επιπρόσθετα της συμβολής της στην υγεία του πληθυσμού και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας. Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι αξίζει να δοθούν από την πολιτεία κίνητρα για την εγχώρια παραγωγή, προκειμένου να μιμηθούν το παράδειγμά μας και οι άλλες φαρμακευτικές εταιρείες, αποφασίζοντας την αύξηση της παραγωγής των καινοτόμων φαρμάκων στην Ελλάδα”.

Σχετικά με την Boehringer Ingelheim

Η Boehringer Ingelheim είναι μια από τις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Ingelheim της Γερμανίας, και δραστηριοποιείται παγκοσμίως μέσω 145 θυγατρικών εταιρειών και απασχολεί περί τους 47.500 εργαζόμενους. Το ενδιαφέρον της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, η οποία ιδρύθηκε το 1885, εστιάζεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και πώληση νέων φαρμάκων υψηλής θεραπευτικής αξίας για χρήση σε ανθρώπους αλλά και για κτηνιατρική χρήση.

Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας στη Boehringer Ingelheim. Περιλαμβάνει την ανάμειξη σε παγκόσμιο επίπεδο σε κοινωνικά προγράμματα για παράδειγμα, μέσω, της πρωτοβουλίας «Making More Health» καθώς και τη φροντίδα προς τους εργαζομένους. Ο σεβασμός, η παροχή ίσων ευκαιριών και ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομείται η αμοιβαία συνεργασία. Η εταιρεία εστιάζει επίσης στην περιβαλλοντική προστασία και την σταθερότητα σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Οι καθαρές πωλήσεις της Boehringer Ingelheim κατά το έτος 2015, ανήλθαν στα 14.8 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα έξοδα για την έρευνα και ανάπτυξη αντιστοιχούν στο 20.3 τοις εκατό των καθαρών πωλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.boehringer-ingelheim.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024