Τριήμερο ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Τριήμερο ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.
Τριήμερο ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Δικεφάλου θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης (23/3) και θα ξεκινήσουν χαλαρά πρόγραμμα προετοιμασίας για την συνέχεια, κυρίως με την αποκατάσταση των τραυματιών ποδοσφαιριστών που θα έχουν το χρονικό περιθώριο βελτίωσης.
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Ελληνες και ξένοι αναχώρησαν για τις υποχρεώσεις τους και αναμένεται να επιστρέψουν αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442