Μιλλούση και Ξουλόγη προκρίθηκαν στους τελικούς
Άλλες δύο προκρίσεις σε τελικό, φτάνοντας τις πέντε συνολικά για τα ελληνικά χρώματα, καθώς προηγήθηκαν χθες αυτές των Πετρούνια, Κωνσταντινίδη στους κρίκους και της Αφράτη στο άλμα, πέτυχαν η Βασιλική Μιλλούση και η Ιωάννα Ξουλόγη κατά την 2η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μπακού.
Άλλες δύο προκρίσεις σε τελικό, φτάνοντας τις πέντε συνολικά για τα ελληνικά χρώματα, καθώς προηγήθηκαν χθες αυτές των Πετρούνια, Κωνσταντινίδη στους κρίκους και της Αφράτη στο άλμα, πέτυχαν η Βασιλική Μιλλούση και η Ιωάννα Ξουλόγη κατά την 2η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μπακού.
Η Μιλλούση εκτέλεσε με επιτυχία το πρόγραμμά της στον προκριματικό της δοκού ισορροπίας, συγκέντρωσε 13,133 βαθμούς, που ήταν η 4η καλύτερη βαθμολογία, και πέρασε με άνεση στον τελικό της Κυριακής. Πιο πάνω από την Μιλλούση κατετάγησαν η σπουδαία Ρουμάνα Ολυμπιονίκης, Καταλίνα Πόνορ, με 14,233β., η Αυστραλή Έμα Νέντοφ με 13,266β. και η Κινέζα Τσενγιού Γουανγκ με 13,200β.
Αντίθετα, στο ίδιο όργανο, δεν κατάφερε να προκριθεί η Ιωάννα Ξουλόγη, η οποία έμεινε στην 10η θέση του προκριματικού με 11,966β. Ωστόσο η Ελληνίδα γυμνάστρια κατάφερε να περάσει στον τελικό των ασκήσεων εδάφους, όπου συγκέντρωσε 12,200β. και προκρίθηκε ως 6η. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η Αργυρώ Αφράτη, η οποία κατέλαβε την 14η θέση με 11,533β. και αποκλείστηκε. Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε και εδώ η Καταλίνα Πόνορ (13,233β.).
Από τους τελικούς αποκλείστηκαν οι τρεις άνδρες που αγωνίστηκαν στους σημερινούς προκριματικούς και συγκεκριμένα στο μονόζυγο ο Νίκος Ηλιόπουλος (12,066β.) και στον πλάγιο ίππο ο Γιώργος Χατζηευσταθίου (13,100β.) και ο Αντώνης Τανταλίδης (10,433β.).
Το πρόγραμμα των τελικών και οι ελληνικές συμμετοχές:
Σάββατο 18 Μαρτίου
ΑΝΔΡΕΣ: Έδαφος, Δίζυγο, Κρίκοι (Πετρούνιας, Κωνσταντινίδης)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Άλμα (Αφράτη), Ασύμμετροι ζυγοί
Κυριακή 19 Μαρτίου
ΑΝΔΡΕΣ: Άλμα, Πλάγιος ίππος, Μονόζυγο
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Δοκός ισορροπίας (Μιλλούση), Έδαφος (Ξουλόγη)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442