Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αργυρές διακρίσεις για την MSD στα Ermis Awards 2016

Αργυρές διακρίσεις για την MSD στα Ermis Awards 2016

Δύο αργυρά βραβεία απέσπασαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας της MSD κατά την απονομή των Ermis Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2017. Συγκεκριμένα, η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης, για τον διαβήτη και τη δυσλιπιδαιμία με τίτλο «Αξίζει» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Integrated Campaigns led by PR», ενώ η ενέργεια  «MSD Social Hackathon – Η δύναμη μιας ημέρας», για την εκστρατεία «Βήματα Ζωής» της ΕΛΕΠΑΠ βραβεύθηκε στην κατηγορία «Stakeholders’ Relations».

Δύο αργυρά βραβεία απέσπασαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας της MSD κατά την απονομή των Ermis Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2017. Συγκεκριμένα, η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης, για τον διαβήτη και τη δυσλιπιδαιμία με τίτλο «Αξίζει» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Integrated Campaigns led by PR», ενώ η ενέργεια «MSD Social Hackathon – Η δύναμη μιας ημέρας», για την εκστρατεία «Βήματα Ζωής» της ΕΛΕΠΑΠ βραβεύθηκε στην κατηγορία «Stakeholders’ Relations».

«Η έμπνευση, η συλλογική δουλειά, μα πάνω απ’ όλα η ειλικρινής βούληση για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, στάθηκαν η κινητήριος δύναμη για την υλοποίηση των δύο αυτών δράσεων που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στην απονομή των Ermis Awards. Πέρα από την υπερηφάνια που αισθανόμαστε, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, κάνοντας πράξη τις αρχές της MSD», δήλωσε η Agata Jakoncic, διευθύνουσα σύμβουλος MSD Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας.

Η βραβευθείσα εκστρατεία ενημέρωσης «Αξίζει» ήταν ένα πρόγραμμα της MSD που στόχευε στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για το καρδιομεταβολικό σύνδρομο, τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία. Πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και αποτέλεσε συνέχεια αντίστοιχης προηγούμενης καμπάνιας για την Δυσλιπιδαιμία, με τίτλο «Για την καρδιά σου αξίζει να πέσεις πολύ χαμηλά».

Η εκστρατεία «Αξίζει», περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα δράσεων ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη της σημασίας ελέγχου και διατήρησης σε συγκεκριμένα επίπεδα του σακχάρου και της LDL χοληστερόλης. Η δε απήχησή της ήταν πολύ μεγάλη και κάλυψε ένα σημαντικό κενό ενημέρωσης του κοινού.

Το επόμενο αργυρό βραβείο αφορά στην ολοκληρωμένη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την ενσωμάτωση των Ατόμων με Αναπηρία για την ΕΛΕΠΑΠ, «MSD Social Hackathon – Η δύναμη μιας ημέρας». Η καινοτομία της δράσης αυτής ήταν ότι συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της MSD ως εθελοντές, υπό την καθοδήγηση 70 επαγγελματιών, στη δημιουργία μέσα σε μια μέρα όλων των υλικών της εκστρατείας στο πλαίσιο ενός Social Hackathon. Συγκριμένα, ετοίμασαν και προσέφεραν στην ΕΛΕΠΑΠ μία ταινία κινούμενων σχεδίων για παιδιά και ενηλίκους, ένα τηλεοπτικό σποτ, τα μηνύματα για μία καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και 10 ομαδικά έργα τέχνης, με θέμα την ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία.

Ήδη, η ταινία κινουμένων σχεδίων, με τίτλο «Η φίλη μου, η Ζωή» που έχει χαρακτηριστεί ως επίσημο εκπαιδευτικό υλικό από το Υπουργείο Παιδείας, έχει προβληθεί σε 1227 μαθητές και αναμένεται να προβληθεί σε ακόμα 1859 μέσα στους επόμενους μήνες. Επιπλέον, το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, που με συγκινητικό τρόπο αναδεικνύει την ανάγκη ενσωμάτωσης των ατόμων με αναπηρία, έχει ήδη προβληθεί συνολικά πάνω από 1200 φορές.

Τα Ermis Awards, αποτελούν θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, ενώ αποτελούν κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024