Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδ.Γεωργιάδης: Με στοχοποιούν με προφανές μήνυμα

Αδ.Γεωργιάδης: Με στοχοποιούν με προφανές μήνυμα

Την έκπληξή του για το γεγονός ότι το δέμα με παραλήπτη το γερμανικό ΥΠΟΙΚ είχε αποστολέα τον ίδιο εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν είναι αστείο, διότι χθες το πρωί είχα μία βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου, κανονική βόμβα, με συνδεσμολογία. Κανονική τρομοκρατική επίθεση, όχι αντιεξουσιαστική και το βράδυ είχα τον φάκελο» τόνισε.

Την έκπληξή του για το γεγονός ότι το δέμα με παραλήπτη το γερμανικό ΥΠΟΙΚ είχε αποστολέα τον ίδιο εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι αστείο, διότι χθες το πρωί είχα μία βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου, κανονική βόμβα, με συνδεσμολογία. Κανονική τρομοκρατική επίθεση, όχι αντιεξουσιαστική και το βράδυ είχα τον φάκελο» τόνισε, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Το πώς έφυγε ο φάκελος θα πρέπει να το ψάξει η ΕΛ.ΑΣ. Είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ που δεν έχουν μηχανισμό ανίχνευσης» υπογράμμισε σχετικά με την αποστολή του φακέλου από την Αθήνα στην Γερμανία.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Νίκος Τόσκας, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος όπως ανέφερε «είχε την ευγένεια να με ενημερώσει προτού το θέμα δημοσιοποιηθεί», καθώς και σε επικοινωνία που είχε με το Βερολίνο, χαρακτηρίζοντας το θέμα «πολύ σοβαρό».

Όπως επιπλέον τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, το χθεσινό περιστατικό «είναι πολύ κακό για τις ελληνογερμανικές σχέσεις».

«Με στοχοποιούν. Γίνεται στοχοποίηση με προφανές μήνυμα: σου βάζουμε τη βόμβα και ξέρουμε πού είναι το γραφείο σου. Οι ιδέες πολεμούνται με ιδέες, όχι με βόμβες.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024