Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: Τέθηκε νοκ - άουτ τουλάχιστον ως τα πλέι οφ

Σοκ με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: Τέθηκε νοκ – άουτ τουλάχιστον ως τα πλέι οφ

Κάταγμα αποδείχθηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα το μεσημέρι. Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου. Χάνει τα ματς με Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4) και Κέρκυρα (εντός, 30/3). Πιθανότατα και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Κάταγμα αποδείχθηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα το μεσημέρι. Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου.

O ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος στην Σούπερ Λιγκ αντιμετωπίζει Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4) και Κέρκυρα (εντός, 30/3).

Όσον αφορά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, δεν έχουν οριστεί ακόμη, αφού οι ημερομηνίες τους θα εξαρτηθούν από το εάν θα προκριθεί ή όχι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη επί της Μπεσίκτας στο Europa League. Από όλα αυτά τα παιχνίδια, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει.

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά: «Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο».

Ασυνεπής η Γαλατά στις δόσεις για Ροντρίγκες

Την ασυνέπεια της Γαλατάσαραϊ θα επιδιώξει να διακόψει ο ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στην καταβολή των συμφωνηθέντων χρημάτων για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι Τούρκοι δεν κατέβαλαν εντός των συμφωνηθέντων χρονικών ορίων τις δυο δόσεις της μεταγραφής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά πλέον στις επόμενες κινήσεις της.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ αξιώνει σε δυο δόσεις την αποπληρωμή του ποδοσφαιριστή ως εξής: στις 20 Μαρτίου 1 εκατομμύριο ευρώ και σις 20 Απριλίου 500.000 ευρώ.

Η Γαλατά δεν έχει απαντήσει ακόμη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απειλεί με νομικές κινήσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση από την τουρκική ομάδα σύντομα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024