Η Ελληνικός Χρυσός για δημοσιεύματα του Τύπου
Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και διαδικτυακού τύπου για το πρόστιμο των 15 εκατ. ευρώ, από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, τονίζεται το εξής:
Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και διαδικτυακού τύπου για το πρόστιμο των 15 εκατ. ευρώ, από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, τονίζεται το εξής:
«Το πρόστιμο, στο οποίο αναφέρονται τα πρόσφατα δημοσιεύματα, έχει καταβληθεί ήδη από τον Ιούνιο του 2013, επιπλέον των τόκων που όρισε η Δικαιοσύνη. Επομένως, δεν υπάρχει ουδεμία οικονομική εκκρεμότητα ή οφειλή προς το ελληνικό Δημόσιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Πέντε εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη που άλλαξαν τον κόσμο
- Κραν Μοντανά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λίγο πριν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)

























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442