Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχώρησαν οι αγρότες από την πλατεία Βάθη

Αποχώρησαν οι αγρότες από την πλατεία Βάθη

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το αγροτικό συλλαλητήριο που ξεκίνησε το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη. Νωρίτερα οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, εμποδίστηκαν όμως από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το αγροτικό συλλαλητήριο που ξεκίνησε το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη. Νωρίτερα οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, εμποδίστηκαν όμως από δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κουμουνδούρου.

Ακολούθησαν επεισόδια με χρήση χημικών και οι κλούβες των αστυνομικών δυνάμεων παραμένουν παρατεταγμένες μπροστά από το υπουργείο.

Το μεσημέρι η κατάσταση εκτονώθηκε, καθώς συμφωνήθηκε τελικά να υπάρξει συνάντηση στο υπουργείο με οκταμελή ομάδα αγροτών.

Τα βασικά αιτήματα των αγροτών αφορούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, αλλά και τις τιμές των προϊόντων και το κόστος παραγωγής.

Ο Γ. Χαλκιάς, εκπρόσωπος των αγροτών από την παγκρήτια επιτροπή, δήλωσε ότι «αγρότες από όλη την Ελλάδα από διάφορους συλλόγους, της Κρήτης, της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας κατέβηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουμε και να ακουστούμε και να συσπειρώσουμε τον κόσμο ενάντια στα προβλήματα, τα οποία δεν είναι μόνο για τους αγρότες, αλλά για όλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024