
Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μπέντο
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Πάουλο Μπέντο να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης για την πώληση βασικών παικτών, και ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν.
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Πάουλο Μπέντο να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης για την πώληση βασικών παικτών, και ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν.
Επτά μήνες κράτησε η θητεία του στην πειραϊκή ομάδα (ανέλαβε 11/8/2016) και στη θέση του τοποθετήθηκε ο προπονητής της Ακαδημίας και παλιός παίκτης της ομάδας Βασίλης Βούζας, καθώς είναι ο μόνος από το τιμ του συλλόγου που διαθέτει πτυχίο UEFA Pro και έχει το δικαίωμα να κοουτσάρει την ομάδα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε «καφενείο» μετέτρεψαν πάλι τη Βουλή Γεωργιάδης – Κωνσταντοπούλου: «Είσαι αισχρή» – «Είσαι φασίστας»
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς μέσα στο μπαρ γεμάτο κόσμο
- Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
- «Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιούρτσεβεν»
- Από το ελληνικό χωριό στο τραπέζι της πόλης: Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό στα ΑΒ της γειτονιάς σου
- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Φερχάντ Οζγκιούρ – Στο όριο η διατήρηση Κ.Ο. στη Νέα Αριστερά



