Αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 14χρονο κορίτσι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στην πόλη, στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Η 14χρονη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο και τα ξημερώματα κατέληξε.
Αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 14χρονο κορίτσι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στην πόλη, στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Η 14χρονη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο και τα ξημερώματα κατέληξε.
Ο 18χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα στην κατοχή του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).